2009. február 4., szerda

Kupi

Rika feltette blogjára kreatív káosz néven, hogy is néz ki nála, ha alkot. Nem vagyok rá ugyan büszke, de azért megmutatom az alkotós birodalmamat (azaz az ágy bal oldalát, valamint az előtte lévő teret).


A bal felső sarokban a "gyermekeink" láthatók :D A hiányzó tapéta pedig Panka munkáját dícséri. Gondolom érthető, hogy szeretnék mielőbb átköltözni... Ááááááá!

Egyébként alkotás után minden a helyére kerül (dobozolok, de rendesen). Igaz, ha valamit is előlhagynék, már nem férnék a ruháimhoz a szekrényben.

7 megjegyzés:

BoBo írta...

Bocs, de olyan jó ezt látni:-))) Az én kreatív kupim csak a család és Juca látta még. Más előtt az az ajtó zárva van:-)))

Atyus írta...

Szia!
Elkészült a lap Neked. Kérlek írd meg a címed emailben! A címemet megtalálod a profilomban.

ilgya írta...

na majd ha ilyen szépséges káosz lesz nálam is,akkor elmondhatom,hogy kezdem megismerni a screppelést,addig is gyűjtögetek,amúgy nem sok cuccom van,de mikor alkotok ugyanígy néz ki nálam is a hely.:)

Vera írta...

Háát azt hiszem pikk pakk otthon érezném magam nálad! :D :D :D

Nézz be hozzám! :)

Atyus írta...

Szia! Nézz be hozzám is!;)

{Hana} írta...

:-)))) Néha nálam is ez van ;-) Pláne mostanában... de szerencsére előbb-utóbb lesz valami jó kis helyem! Remélem Neked is, ha meglesztek a házzal!! Puszi Pankának is!! ;D

Rika írta...

Hehehe, örülök, hogy inspiráltalak :-))Nem semmi...