2009. február 16., hétfő

Scrap-örömök

A múlt héten egy csomó jó dolog történt scrapbookos szempontból.
Az egyik, hogy Szilvi jóvoltából megkaptam a kitclubos készleteketet, amiket rendeltem. Minden nagyon gyönyörű benne, nem is bírtam sokáig és a hétvégén készítettem egy oldalt meg két hűtőmágnest.
A másik, már minden scrappert érintő, szerintem (vagyis többünk szerint) fantasztikuss dolog, hogy elindult Linsey és Klári bélyegzős blogja a Srap Bazár. Az egy dolog, hogy gyönyörű bélyegzőket készítenek, az egy másik, hogy abszolút elérhető áron, az a harmadik, hogy magyar betűkészlettel magyar nyelvű feliratokat, de ami még szenzációsabb, hogy egyéni ötleteket is kiviteleznek. Nagyon örülök Nekik és nem csak magunk miatt, de azért is, mert Linsey közel áll a szívemhez.
A végére hagytam az elmúlt hét ÖRÖM-ét, így csupa nagybetűvel, mégpedig, hogy 13-án, pénteken elindult a Scrapbook.hu közösségi portál, amire szerintem már sokan nagyon vártunk. Gyönyörű, nagyon profi, bármelyik külföldi oldallal felveheti a versenyt. Nagyon büszke vagyok rá, hogy nekünk magyaroknak is van már ilyen! Örülök, hogy részese lehettem az indulásuknak. Sok sikert kívánok Betsie, Gigi, Feri és a Kreatív csapat tagjainak is!
A legvégére pedig egy személyes öröm. Verától és Atyustól is megkaptam a Frankó blog díjat, ami nagy megtiszteltetés, nagyon jól esik, köszönöm szépen!

A díjhoz tartozik egy játék is, amely szerint 5 függőségemet kell bemutatnom. Nosza, nem fontossági sorrendben:
1) Reggeli kávé: enélkül nem tudok bebootolni.
2) Anyukám: bár lazult az utóbbi években a köldökzsinór, de még mindig nem szakadt el teljesen. 31 éves korban ez lehet, hogy fura, de ez van....
3) Csabim mellett felébredni: mert csak vele teljes az életem.
4) Srapbook-alkotás / és a hozzá tartozó oldalak, blogok, emberek: mert kikapcsol, energiával tölt fel / és mert szeretlek Titeket.
5) Musicalek - színház, zene: minden csak zenehallgatás közben megy nálam, legyen az munka, scrappelés, de amit legjobban imádok, azok a musicelek. Egy színházi este alatt felszabadult boldogsághormon mennyiség több hétre ellát energiával.

Az én jelöltjeim a díjra:
Linsey - mert létrehozott egy kis mesebirodalmat a blogján, amit imádok nézegetni (mind a munkái, mind pedig a két kis hercegnő miatt). Szeretem, hogy nem csak azt írja le, hogy mit hogy csinál, hanem mindig felsorolja a felhasznált anyagokat is. Szintén tetszik, ahogy segít a blogján és bemutat nekünk új dolgokat.
Mesi - mert szeretem ahogy ír és ugyan tudom, hogy jelenleg az álmai megvalósításán fáradozik, de szeretném, ha mielőbb folytatná a scrappelést és a blogírást is.
Timcsoca - mert nagyon szeretem a vintage-os alkotásait. Nagyon jó ötletekkel fantasztikus dolgokat alkot. Szeretem, hogy mindig megosztja velünk, hogy mit hogy csinált, honnan az alapötlet, stb.
Katica - mert szeretem azt az életörömöt a blogjából sugárzódik, a lelkesedést, ahogy a dolgokhoz viszonyul, szeretem a blogja személyességét, és mert Tapperje van.
SzrJudit - mert gyönyörű a blogja és az alkotásai és mert tetszik, ahogy a pici lánya blogját is folyamatosan vezeti és ahogy mindkettőt csinosítgatja.
Kuznyec és Didó - mert amit a digitális scrap terén művelnek, az fantasztikus. És ez a blogjukon is tükröződik.
A felsorolástól függetlenül mindenkinek odaadnám a díjat a legszívesebben, aki a bloglistámban megtalálható, mert mindegyik blogon van valami különleges, amit nagyon szeretek.
Szép napot, jó alkotást és köszönöm, hogy erre jártál!

2009. február 4., szerda

Kupi

Rika feltette blogjára kreatív káosz néven, hogy is néz ki nála, ha alkot. Nem vagyok rá ugyan büszke, de azért megmutatom az alkotós birodalmamat (azaz az ágy bal oldalát, valamint az előtte lévő teret).


A bal felső sarokban a "gyermekeink" láthatók :D A hiányzó tapéta pedig Panka munkáját dícséri. Gondolom érthető, hogy szeretnék mielőbb átköltözni... Ááááááá!

Egyébként alkotás után minden a helyére kerül (dobozolok, de rendesen). Igaz, ha valamit is előlhagynék, már nem férnék a ruháimhoz a szekrényben.

2009. február 1., vasárnap

Candyk

Marcsi blogján láttam megint nyerési lehetőségeket, ún. candyket, ahol minden szépségekhez hozzá lehet jutni, ha az embernek (nem kicsi) szerencséje van.
És az oldalak:

A Pollycraft oldalán:
A The Craft Table blogján:
Ezt pedig Steph blogján
Egyébként mindenhol nagyon szép képeslapok, szuper ötletek vannak. Igyekszem gyakrabban látogatni majd az oldalaikat :)