2008. október 12., vasárnap

Horvátországban

Hetekig nem tudtam semmit csinálni és már nagyon rosszul éreztem magam miatta. Pedig már úgy szerettem volna az új gyönyörű virágaimból valamit alkotni. Valami vidám nyáriasra gondoltam, végül kiválasztottam néhány fotót az unokanővéremről és kicsi családjáról. Ezután eltelt néhány üres nap. Majd kiválasztottam a két kartont is. Az egyik egy sima fotókarton, a másik Besicgrey Stella Ruby Fitting at Penny's. És megint eltelt néhány üres nap. Üres nap alatt egyébként azt értem, hogy miután hazaértem 9felé a munkából üveges tekintettel néztem a cuccost, de nem jutott eszembe semmi, hiába rakosgattam ide-oda a dolgokat. Végül egyik este végre megszállt valami és elég gyorsan összerektam. A mintás kartont mintavágó ollóval nyestem és ráragasztottam a kisebbre szabott egyszínű kartonra. A fotók sarkait lekerekítettem és a szélüket tintáztam, aztán igyekeztem gyorsan letörölni, mert nagyon nem tetszett. Többé kevésbé sikerült is. Ezután a helyükre raktam őket. A fotókartont összenyomdáztam az új indás bélyegzőmmel és az indák közé a kis virágokat felvarrtam, úgy, hogy mindegyik közepébe egy elütő színű gyöngy került. A nagy virágok (virágok egyébként mind Prima) Mesi féle (köszi érte), valamint Rayheres miltonkapoccsal vannak felerősítve. Na és itt következett megint néhány nap szünet üveges tekintetű estékkel. Nem tudtam, hogy az alsó rész közepét mivel töltsem ki. Mivel nem saját nyaralásnak állítottam emléket, személyes szöveget nem tudtam ráírni. Végül leesett, hogy a helyszínt kéne valamilyen formában jelezni. Így születtek meg a betűk, amiket egyenként nyírbáltam egy sima nyomtatópapírból, majd fordítva ragasztottam a színes kartonokra és úgy vágtam körbe. Emellett tintáztam a szélüket saját színük erősebb, sötétebb árnyalatával. A színes betűket az oldal felső részére használt mintás kartonra ragasztottam 3d-s ragasztóval és kis ráhagyássa körbevágtam. Az oldalt követve ragasztottam fel őket, majd az aljára kerestem egy hangulatban, színvilágban ide illő 3d-s matricát, ami K&Company (Happy trails Water fun grand adhesion). Én most nagyon szeretem ezt az oldalt, olyan vidám színes. Remélem, hogy Nektek is tetszik!
Köszönöm, hogy erre jártál!

4 megjegyzés:

Szunyó: írta...

Igen, sikerült nyári, vidám hangulatot visszavarázsolósra készíteni! :)) Tetszik!

Linsey írta...

Nagyon tetszik, a színvilág, a játékossága, vidám oldal lett!:)

blog4scrap írta...

Szia!
Ma este indul egy új blog, amely a http://www.blog4scrap.blogspot.com címen lesz elérhető. Rendszeresen lesz freebie, kihívás, inspiráció, minden, ami kell!
Ha érdekel, ma este kukkants be hozzánk, szeretettel várunk!
Didó és Kuznyec

krisssz írta...

Szia!

A http://halado.cewe-fotokonyv.hu/ oldalán a legújabb freebievel egy kihívás is indul. A pontos infókat az oldalon megtalálod. Ha feltöltesz képet , nyerhetsz egy ajándék kupont, amivel ingyen csináltathatsz egy fotókönyvet a Cewénél.
Ha érdekel, nézd meg az oldalt, szeretettel várlak:))
krisssz