2008. december 10., szerda

Éjszakai staféta (egy kis elmaradás)

Mostanában a képeslapkon kívül jóformán csak a játékokra alkotok. Elfogyott az erőm, sokszor már a scrappelésre sem jut :( Alig várom, hogy vége legyen ennek az évnek és a szabi alatt feltöltődjek egy kicsit. Talán a házikónk is kész lesz lassan......
Szóval ismét egy játék, amiben jó volt részt venni. Bár egyszer passzoltam közben. Szrjudit után jöttem volna, de akkor egyszerűen nem volt időm még gondolkodni sem az oldalon, nemhogy hozzátenni. Pedig nagyon szuper volt az oldal, amit csinált, a scrap.hu-n kedvenceztem is. Végül Hana után következtem és a legszívesebben lifteltem volna a képét, mert annyira tetszett. Megint nagyszerű megoldásokat talált ki, és csupa sk. Amit igazából átvettem, az az, hogy az enyém is kétrétegű lett, de nálam nem kinyithatós, hanem széthúzhatós.
Amit felhasználtam:
Az alap sötétkék karton, tintázva a széle. Erre jobb oldalt hullámos szélűre vágott csillagos pauszt tettem. A felirat: Balatonboglár 2008 wordből nyomtatva, 3d-sítve, tintázva. Sárga kartonból kört vágtam ki (szélét tintáztam), erre miltonnal két félkört raktam, amiknek a tetejére gombbal szalagot varrtam, ami igazából 3 szalag. Amikor kinyitjuk egy fotó van elrejtve. Kívül az egyik felén egy hold van, a másik felén szintén egy fotó. A sárga körön pedig körben a felirat: Rúzsa Magdi koncert 2008. augusztus 22. (péntek) 20.00, BB Boglári Szüreti Fesztivál Balatonboglár. Díszítőként kis csillagocskákat, szívecskéket ragasztgattam ide-oda. A bal teteje nagyon üres maradt nekem, így a kék karton sarkát kétféle kékkel tintáztam, arra kerültek a matricák. Elárulok két "titkot". Az egyik, hogy a kétféle kékkel tintázás azért lett, hogy eltakarja alatta a sárgával nyomott feliratot, ami nagyon halványra sikerült, pontosabban nem sikerült. A másik, hogy imádom a kék-sárgát. Az előző könyhám ilyen volt. Még a nagymamám kredencét is megfiatalítottuk ezekkel az élettel teli színekkel :).
Tehát a képek:


És a dugi kép velünk :)

Nincsenek megjegyzések: