2009. február 16., hétfő

Scrap-örömök

A múlt héten egy csomó jó dolog történt scrapbookos szempontból.
Az egyik, hogy Szilvi jóvoltából megkaptam a kitclubos készleteketet, amiket rendeltem. Minden nagyon gyönyörű benne, nem is bírtam sokáig és a hétvégén készítettem egy oldalt meg két hűtőmágnest.
A másik, már minden scrappert érintő, szerintem (vagyis többünk szerint) fantasztikuss dolog, hogy elindult Linsey és Klári bélyegzős blogja a Srap Bazár. Az egy dolog, hogy gyönyörű bélyegzőket készítenek, az egy másik, hogy abszolút elérhető áron, az a harmadik, hogy magyar betűkészlettel magyar nyelvű feliratokat, de ami még szenzációsabb, hogy egyéni ötleteket is kiviteleznek. Nagyon örülök Nekik és nem csak magunk miatt, de azért is, mert Linsey közel áll a szívemhez.
A végére hagytam az elmúlt hét ÖRÖM-ét, így csupa nagybetűvel, mégpedig, hogy 13-án, pénteken elindult a Scrapbook.hu közösségi portál, amire szerintem már sokan nagyon vártunk. Gyönyörű, nagyon profi, bármelyik külföldi oldallal felveheti a versenyt. Nagyon büszke vagyok rá, hogy nekünk magyaroknak is van már ilyen! Örülök, hogy részese lehettem az indulásuknak. Sok sikert kívánok Betsie, Gigi, Feri és a Kreatív csapat tagjainak is!
A legvégére pedig egy személyes öröm. Verától és Atyustól is megkaptam a Frankó blog díjat, ami nagy megtiszteltetés, nagyon jól esik, köszönöm szépen!

A díjhoz tartozik egy játék is, amely szerint 5 függőségemet kell bemutatnom. Nosza, nem fontossági sorrendben:
1) Reggeli kávé: enélkül nem tudok bebootolni.
2) Anyukám: bár lazult az utóbbi években a köldökzsinór, de még mindig nem szakadt el teljesen. 31 éves korban ez lehet, hogy fura, de ez van....
3) Csabim mellett felébredni: mert csak vele teljes az életem.
4) Srapbook-alkotás / és a hozzá tartozó oldalak, blogok, emberek: mert kikapcsol, energiával tölt fel / és mert szeretlek Titeket.
5) Musicalek - színház, zene: minden csak zenehallgatás közben megy nálam, legyen az munka, scrappelés, de amit legjobban imádok, azok a musicelek. Egy színházi este alatt felszabadult boldogsághormon mennyiség több hétre ellát energiával.

Az én jelöltjeim a díjra:
Linsey - mert létrehozott egy kis mesebirodalmat a blogján, amit imádok nézegetni (mind a munkái, mind pedig a két kis hercegnő miatt). Szeretem, hogy nem csak azt írja le, hogy mit hogy csinál, hanem mindig felsorolja a felhasznált anyagokat is. Szintén tetszik, ahogy segít a blogján és bemutat nekünk új dolgokat.
Mesi - mert szeretem ahogy ír és ugyan tudom, hogy jelenleg az álmai megvalósításán fáradozik, de szeretném, ha mielőbb folytatná a scrappelést és a blogírást is.
Timcsoca - mert nagyon szeretem a vintage-os alkotásait. Nagyon jó ötletekkel fantasztikus dolgokat alkot. Szeretem, hogy mindig megosztja velünk, hogy mit hogy csinált, honnan az alapötlet, stb.
Katica - mert szeretem azt az életörömöt a blogjából sugárzódik, a lelkesedést, ahogy a dolgokhoz viszonyul, szeretem a blogja személyességét, és mert Tapperje van.
SzrJudit - mert gyönyörű a blogja és az alkotásai és mert tetszik, ahogy a pici lánya blogját is folyamatosan vezeti és ahogy mindkettőt csinosítgatja.
Kuznyec és Didó - mert amit a digitális scrap terén művelnek, az fantasztikus. És ez a blogjukon is tükröződik.
A felsorolástól függetlenül mindenkinek odaadnám a díjat a legszívesebben, aki a bloglistámban megtalálható, mert mindegyik blogon van valami különleges, amit nagyon szeretek.
Szép napot, jó alkotást és köszönöm, hogy erre jártál!

6 megjegyzés:

Timcso írta...

Hát én pont erre jártam!:)Nagyon szépen köszönöm a díjat és amiket írtál rólam!:)

szrjudit írta...

Nagyon köszönöm én is, hogy rám (is) gondoltál, aranyos vagy! :)

Katica írta...

Nagyon köszönöm hogy rám is gondoltál...meg persze Tapperra is :-)

Linsey írta...

Köszönöm szépen, nagyon jó érzés olvasni a kedves sorokat, ilyenkor újult erővel vonulok alkotni alvás helyett:D :)

Névtelen írta...

/me felteszi csepp kacsóját, jelezve, hogy szeretne egy hűtőmágnest :D

ilgya írta...

tőlem is van egy díj....