2008. július 19., szombat

Üveggolyó, avagy rázzuk fel kicsit kisvirágot

Mesitől kaptam egy üveggolyót, meg egy nagyon kedves levelet, ami annyira jól esett, hogy majdnem elbőgtem magam. Az utóbbi időben úgy betemetett a munka (pontosabban hagytam magam, hogy betemessenek munkával), hogy jóformán nullával voltam egyenlő emberi kapcsolatok terén. Egy napom: be Pestre, munka, haza, alvás, be Pestre, munka, haza, alvás..... és így tovább. Észre sem vettem, hogy jóformán senkivel sem beszélgetek, mindig csak rohanok, kapkodok. Scrappelés annyi volt mostanában, hogy azért folyamatosan néztem a scrap.hu-t meg fórumozgattam is, de nem a szokásos aktivitással. Közben mondjuk 1-2 oldalt csináltam otthon, meg a stafétákba is beszálltam, de mindent csak kapkodva, rohanva, vagy alvás helyett. A blogomra több mint egy hónapja nem írtam, de ez még csak fel sem tűnt volna, ha Mesi nem hívja fel rá a figyelmemet. És jött tegnap Mesi üzenete és asszem ez kicsit észhez térített...
Na de térjek már a lényegre! A feladat az, hogy az ABC minden betűjéhez rendeljek egy szót, majd gurítsam én is tovább három embernek. Na de félre a sok hablattyal, lássuk, milyen alapot tudok szolgáltatni egy pszichomókusnak:

a: alvás
á: álom
b: barát
c: cica
cs: Csabi
d: dal
e: egészség
f: felhőtlen
g: gond
gy: gyermek
h: hülye
i: igazság
í: íííííííííííde nem tudok
j: játék
k: kreatív
l: lobogás
m: mama
n: nápolyi
ny: nyakleves
o: otthon
ö: ölelés
Ő: lsd cs
p: probléma
q: nem beszélek csúnyán
r: rántotta
s: scrapp
sz: szeretet
t: talán
ty: tyűű, ez nehéz
u: utazás
ű: űzött
v: varázslat
x: xem tudom
y: az disco volt Balatonlellén
z: mint zene
zs: zsongás


Továbbgurítom a golyókat én is. Didónak (így várja egy meglepi, mire megjön a nyaralásból), Rikának (mert tetszik a hozzáállása a dolgokhoz) és Ancsikának (mert igyekszik mindig pozitívan állni mindenhez). Jó szórakozást!
Az üveggolyót egyébként Évától is megkaptam. Köszönöm Neki is, hogy gondolt rám!
Köszi, hogy kiváncsi voltál rám!

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Köszönöm, az indoklást is :-))