2008. november 14., péntek

Már megint képeslap

Az utóbbi idő azzal telt, hogy hétköznap sokáig dolgoztam, hétvégén, meg a házikón dolgoztunk. Szóval a scrappelésre nem igen maradt időm. Pedig vannak terveim, nem is kevés. Lassan pedig a Karácsonyi ajiknak is neki kéne állnom.
Szóval mostanában megint inkább képeslapokkal szöszmötöltem. Az egyik terve már a nyáron megszületett, mikor olvastam Mesi blogján, hogy nagyon szeretne egy virágos autót. Gondoltam, na majd én meglepem vele. Bár a szülinapját lekéstem, de nagy-nagy szeretettel készült.
Az amcsi virágaimat használtam, a közepükben szokás szerint gyöngy van. Az autó kerekei virágos miltonnal vannak felfogatva, szóval, ha nagyon akarjuk, még forog is. A fotó Mesi scrap.hu-s profilképe volt, csak tükröztem. A napocska, holdacska, dombocska, mezőcske kicsi kezem munkája (rajztudományom max eddig terjed). A többi matrica (főleg a Müllerből). Sok szeretettel Mesi!
Ez a lap egyik kolléganőmnek készült, Szilvi napra. Tetszik neki ez a scrapbook dolog, de neki nincs türelme hozzá. Így a csajok megszavazták, hogy készítsek egy lapot neki a Rafaello mellé. A papírok főleg a Müllerből. A domborított papírt zölddel, meg barnával tintáztam. A kicsi virágok közepébe gyöngyöt varrtam, a nagyokat miltonnal erősítettem fel. A narancs és zöld szalaggal lehet az üzenetet kihúzni.
Szóval íme:

2 megjegyzés:

ScrapMona írta...

Szia!
Belementem egy blogos játékba és kipécéztelek!
Kíváncsian várom a Magadról megosztani kívánt 7 dolgot. Remélem nem haragszol és benne vagy Te is egy kis játékban!

csuti írta...

Szia! Kipécéztelek, kukkants a blogomra. Közben látom már én vagyok a második...