2008. június 8., vasárnap

Otthon kihívásra - 18. gyorskör


Szrjudit kihívására készült ez a kép. A feladat az "Otthon" megjelenítése volt, nem tárgyiasult, hanem inkább érzés, hangulat formájában. Nehezítés az volt, hogy legyen valamiből 1 darab, valami másból pedig 8 darab, valamiből pedig fejjel lefelé.

Nagyon sokáig ez a karácsonyi képeslapon szereplő fotó személyesítette meg nekem az OTTHON-t. Valahogy olyan idillikus. A szüleim kiskoromban elváltak, de később volt együtt néhány jó évünk. Erre emlékeztet engem ez a fotó, azt az érzést keresem mindig (bár valószínűleg így utólag idealizálom a dolgot kissé).

Azóta persze rájöttem, hogy a legfontosabb, hogy a szeretteim mellettem legyenek, az összes többi megoldható az életben így vagy úgy.... Most azon dolgozom a párommal, Csabival hogy saját otthonunk legyen. A csupasz falak még kiábrándítóak lennének, de határozott terveink vannak, hogy igazi otthon váljon belőle.
1 db a fotó, 8-féle összesen ami rajta van (papírok, gombok, doodle-k, szóval az összes kiegészítő) és 2 doodle is van fejjel lefelé.

Nincsenek megjegyzések: