2009. január 12., hétfő

Blog barátság

Igazából ez a második blog, amit elkezdtem, de az elsőt csak magamnak írtam az aktuális érzéseimről, kicsit naplószerűen. Aztán rájötem, hogy ez ebben a formában nem az én világom...
Utána a scrap.hu -ra találva ismerkedtem meg az alkotói blogokkal, amik nagyon tetszettek és létrehoztam én is egy ilyet, amit azóta is nagyon szeretek. A scrap.hu másik, és legfontosabb előnye viszont az, hogy új, velem azonos érdeklődési körű, az őrületemet -hasonszőrű lévén- megértő ismerősökre tehettem szert. Ez egy annyira fantasztikus közösség, amilyennel még nem találkoztam. Nagyon tetszik a nyitottság, az őszinte barátság, jóindulat, ahogy mindenki felé fordulnak. Igazi KÖZÖSSÉG, így csupa nagybetűvel. És ez a közösség nem csak a scrap.hu oldalon, hanem a blogokon is működik. Bíztatjuk egymást, aggódunk egymásért és ez nagyon jó. Köszönöm, hogy hozzátok tartozhatom!
Katicától kaptam a fenti oklevelet, ami nagyon jól esett. Meglepett, zavarba is hozott és bearanyozta a napomat. Nagy-nagy megtiszteltetés, köszönöm.
Az oklevél szövege a következő:
"Igazából nem is jó szó rá a díj - szóljon, akinek eszébe jut rá jobb kifejezés - inkább jelzés a barátságról és a közelségről, ami legkevésbé értendő földrajzilag. Lényege, hevenyészett fordításban: "Ha blogolsz, hiszel a "proximitásban" a térben, időben, és kapcsolatokban való közelségben és teszel is érte. Ezek a blogok különösen varázslatosak. Íróik célja, hogy barátokat találjanak. Nem az anyagiak vagy a hatalom érdekli őket. Reméljük, hogy amikor kibomlik a szalag az üzeneten, még több barátság fog születni. Figyeljünk oda jobban az ilyen blogokra! Add tovább nyolc újabb blogolónak és mutasd meg ezt a leírást is!"
Az én kiválasztottjaim (és bár nem kell indokolni, én szeretnék):
Csibike, akinek ugyan nincs köze a scraphez, de általános iskolás korom óta a barátnőm. Naponta olvasom a blogját. Élvezet olvasni, ahogy ír.
Izzie, akinek egyrészt köszönöm, hogy bevett a rendelésébe és sokat segített, másrészt pedig, hogy sokat tanulhatok technikás munkáiból.
Hana, akinek a scrap terén finomságát szeretem, egyébként pedig nagyon tisztelem életszemléletét. A kiegyensúlyozottság, amit sugároz elgondolkoztat és jó hatással van rám is.
Linsey, akinek csodálom mind hagyományos, mind digitális munkáit, technikásságát és remélem, hogy hamarosan személyesen is megismerhetem.
Mesi, akit nagyon tehetségesnek tartok. Szeretem kreativítását és élvezettel olvasom az írásait. Hol megnevettet, hol elgondokodtat, de mindig örömöt ad.
Timcsoca, akinek szintén köszönöm, hogy rendelt nekem 1-2 dolgot. Emellett imádom a munkáit. Mindig ámulatba ejt új ötleteivel és megoldásaival.
Tina, akiből szintén hatalmas kiegyensúlyozottságot érzek. Úgy gondolom, nem csak a scrap terén, hanem az élet egyéb területein is sokat tanulhatok tőle.
A 8. szavazatomat szétosztanám a scrap.hu többi rendszeres tagja között. Többségük kicsi gyermekkel van otthon és sokszor nem értem, hogy van még erejük, energiájuk alkotni, és az oldalt működtetni. Minden tiszteletem a tiétek!

12 megjegyzés:

Atyus írta...

Szia!
Az én blogomba is látogass el kérlek!
(Gondolom az előző megjegyzésemet nem olvastad...)

kisvirág írta...

Szió! Jelentem voltam én ott is és kértem pici türelmet könyvügyileg, mert azt nehezebb (szégyen és gyalázat) összeszednem. De már dolgozom ám rajta :) Szóval köszönöm a felkérést és hamarosan :)

Timcso írta...

Köszönöm szépen, hogy rám is gondoltál, nagyon jól esnek a soraid!:)

Linsey írta...

Köszönöm szépen! Nagyon jólesik, hogy gondoltál rám! Azért, ha lesz időd nézz be te is hozzám!:D

Tina írta...

Nálam is ott van Neked a könyv-téma...!;-)

Atyus írta...

Csöpp lemaradással, de én is szeretettel adom át neked a barátság oklevelet. :)

{Hana} írta...

Kölcsön-bari visszajár :D Ugorj át egy ölelésre! :D

Rika írta...

Szia! Látom, mások is kiválasztottak, de nekem is te vagy az egyik jelöltem a könyves játékra. Azért nem kell ám tizet írnod :-D

Izabella Szabó írta...

Szia!
Köszönöm,hogy gondoltál rám, és köszönöm kedves soraid.
Majd nézz be a blogomra!

Timcso írta...

Szia!
Emlékszel? Nézz be a blogomra, van számodra ott valami!:)

BoBo írta...

Én egy másik stafétára bíztatnálak. Leírást a "mosókonyhában" találsz. Szia: Tünde.

Névtelen írta...

Köszönöm és puszi és jól meghatódtam ésésés... :)